Ewa Ceborska-Scheiterbauer
Absolwentka Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego na Wydziale Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji na specjalizacji dietetyka. Zajmuje się pacjentami, którzy chcieliby powrócić do wymarzonej masy ciała, kobietami w ciąży, a także osobami z cukrzycą, wysokim cholesterolem i innymi schorzeniami.
Aleksandra Kilen-Zasieczna
Dietetyk, właścicielka poradni dietetycznej JeszFresh dla dzieci i dorosłych w Warszawie. W ramach swojej praktyki zawodowej piszę artykuły i porady dotyczące prawidłowego sposobu żywienia dzieci i dorosłych, prowadzę konsultacje dietetyczne oraz organizuję warsztaty z dziedziny dietetyki i kulinariów.
Krysia Roszak
Z wykształcenia psycholog i etnolog, z zamiłowania - nałogowa podróżniczka kulinarna i dietetyk. Z kuchni wychodzi tylko po to, by spakować plecak i ruszyć gdzieś w nieznane. Z zamiłowania do naturalnej medycyny i biegów długodystansowych rozpoczęła fascynującą podróż przez Amerykę Środkową, gdzie poszukuje źródeł zdrowia, długowieczności i wytrzymałości.