Rukola w czterech odsłonach

rukola-w-czterech-odslonach
Rukola Fit&Easy na cztery sposoby.

Składniki: 

Rukola nr 1.
Rukola Fit&Easy
Łosoś wędzony 100 g
Plasterki sera żółtego tylżyckiego
Szczypta przyprawy Kamis Specialite
(Suszone pomidory z czosnkiem i bazylią)
Łyżka oliwy z oliwek

Rukola nr 2.
Rukola Fit&Easy
Tarta kalarepka (1 mała)
Szczypta przyprawy Kamis Specialite
(Kolorowe zioła do sałatek)
Na bazie papryki, czosnku, cebuli, bazylii i natki pietruszki, z płatkami kwiatów nagietka i lawendy.
Łyżka oliwy z oliwek

 

Przepis i zdjęcie pochodzi ze strony Zgotujsobie

 

Rukola nr 3.
Rukola Fit&Easy
Tarta rzodkiewka (3-4 sztuki)
Czarne oliwki + ser solankowy
Szczypta przyprawy Kamis Specialite
(Pieprz młotkowany z kolendrą)
Łyżka oliwy z oliwek

Rukola nr 4.
Rukola Fit&Easy
Tarte migdały BackMit 20 g
Tarta mozzarella 30 g
Olejek waniliowy – 2 łyżeczki
Tarte orzechy laskowe BackMit 10 g

 

Przygotowanie: 
Składniki umieścić w głębokim naczyniu, wymieszać, doprawić i gotowe. Smacznego!