Ewa Ceborska-Scheiterbauer

Absolwentka Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego na Wydziale Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji na specjalizacji dietetyka. Zajmuje się pacjentami, którzy chcieliby powrócić do wymarzonej masy ciała, kobietami w ciąży, a także osobami z cukrzycą, wysokim cholesterolem i innymi schorzeniami.

Aleksandra Kilen-Zasieczna

Dietetyk, właścicielka poradni dietetycznej JeszFresh dla dzieci i dorosłych w Warszawie. W ramach swojej praktyki zawodowej piszę artykuły i porady dotyczące prawidłowego sposobu żywienia dzieci i dorosłych, prowadzę konsultacje dietetyczne oraz organizuję warsztaty z dziedziny dietetyki i kulinariów.

Krysia Roszak

Z wykształcenia psycholog i etnolog, z zamiłowania - nałogowa podróżniczka kulinarna i dietetyk. Z kuchni wychodzi tylko po to, by spakować plecak i ruszyć gdzieś w nieznane. Z zamiłowania do naturalnej medycyny i biegów długodystansowych rozpoczęła fascynującą podróż przez Amerykę Środkową, gdzie poszukuje źródeł zdrowia, długowieczności i wytrzymałości.

Jan Kuroń

Kucharz, pasjonat smaku i entuzjasta gotowania. Swoją przygodę kulinarną rozpoczął bardzo wcześnie, asystując swojemu ojcu, Maciejowi Kuroniowi. Już wtedy wiedział, że gotowanie będzie jego sposobem na życie. Uwielbia polską kuchnię dodając do niej osobistą nutę współczesności.